Encyclopedia

Adjacent rights in joint performance


Your opinion

Is this topic interesting to you?

Rating

Joint rights in joint performance belong to the members of the performing group who have jointly participated in its creation (actors involved in the play, orchestra members and other members of the performing group) regardless of whether such a performance is an indivisible whole or consists of elements, each of which has independent significance1.

  1. Civil Code of the Russian Federation. Part Four dated 18.12.2006, as amended on 2006-12-18, Article 1314, paragraph 1 // Official Gazette of the Russian Federation. 2006. No. 52. Article 5496. ↩

Your opinion

How useful was this material to you?

Choose a reaction, rate the material, and tell us what could be improved.

Your impression
Rating
Select a star to rate it